Реглаж на преден и заден мост

Автосервиз „Мотовижън“ – Варна

Предлага реглаж на преден и заден мост на вашия автомобил. Вижте нашите предложения за ремонт.

Реглаж на преден мост

Автосервиз Мотовижън разполага със стенд за регулиране на преден и заден мост на леки и лекотоварни автомобили, както и джипове. Стендът си служи с нов революционен метод, единствен по рода си. Стендът позволява акуратното измерване на сходимост. Нашите екипи ще ви осигурят прецизен реглаж на сходимостта на автомобила.

Реглаж на преден и заден мост
Ако докато шофирате, автомобилът ви „тегли“ в някаква посока, по всяка вероятност е добре да направите реглаж. Реглажът ви гарантира равномерното износване на гумите на автомобила.
Реглажът е препоръчителен при смяна на автомобилни гуми и джанти. Реглажът на преден и заден мост е задължителен компонент при ремонт на кормилното управление и ремонт на ходовата част.  Също така е добре да направите реглаж след пътен инцидент или възникнала трудна ситуация на пътя.

Какво се случва при недобър реглаж на преден и заден мост?
При неправилен реглаж автомобилът е нестабилен и това може да бъде предпоставка за ПТП. Възможна е поява на дефекти на части по окачването на автомобила. Също така, неправилният реглаж води до неравномерно износване и похабяване на гумите.

Запазете час в нашия Автосервиз или се обадете за консултацияКонтакти